Vi bruger cookies!

vafo.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.vafo.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Slagter Max vender hjem

Max Jensen lukkede for 10 år siden sin slagterbutik i Hedensted og udlejede lokalerne til Beringslagteren, som dog kun havde forretning på stedet et halvt års tid. Siden har lokalerne stået tomme, men nu vender Max Jensen tilbage med et nyt koncept. Foto: Mads Hansen

Slagter Max vender hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Max Jensen genåbner sin slagterforretning på Østerbrogade efter 10 år. Denne gang vil han sælge kød på bestilling og varme retter ud af huset.

Hedensted: For nylig kunne Folkebladet fortælle, at der kommer sandwichbar i de gamle slagterlokaler på Østerbrogade i Hedensted. Men Annemette Aagaard bliver ikke alene.

Max Jensen, der havde slagterbutik på stedet for 10 år siden, vil nemlig selv lægge beslag på en del af de 350 kvm, hvor han vil sælge kød på bestilling og varme retter ud af huset.

- Jeg er godt i gang med forberedelserne, og jeg glæder mig meget til at komme i gang for mig selv igen, siger Max Jensen, der selv ejer lokalerne, men har lejet dem ud de seneste 10 år.

Jeg glæder mig til at åbne, og alt vil blive af den ypperste kvalitet.
Max Jensen

Familien trak

Der var flere grunde til, at Max Jensen i 2007 valgte at lukke sin slagterbutik og udleje lokalerne til Beringslagteren fra Horsens. Blandt andet havde han netop fået to adoptivdrenge, og livet som selvstændig slagter passede dårligt med hans ambitioner om at være en nærværende familiefar.

Beringslagteren havde kun butik på stedet et halvt års tid, og siden har lokalerne stået tomme. Lejekontrakten er dog først lige udløbet, og derfor er det for Max Jensen det rette tidspunkt at vende tilbage på.

Konceptet bliver dog noget anderledes, end sidst han havde forretning på stedet.

- Nu vil jeg kun sælge kød på bestilling. Det bliver alt muligt kød, som jeg selv skærer op. Tanken er, at man skal kunne købe for eksempel ugepakker og 14 dages pakker med forskellige udskæringer i, siger Max Jensen, der også privat bor i Hedensted.

Varm mad til de ældre

Foruden salg af kød vil han levere varm middagsmad ud af huset seks dage om ugen.

- Jeg har ansat en kok til at lave maden, og så er det planen, at det kan blive bragt ud til de ældre. Jeg har en god kollega, der kører med et lignende koncept i Sønderjylland, og jeg har fået lov at kigge ham lidt over skuldrene, siger 49-årige Max Jensen.

Han er i dag ansat som produktionsmedarbejder på Arla, men det job bliver sagt op, inden han åbner sin nye forretning i begyndelsen af august.

Mest læste